Kan ik een gratis proefcup ontvangen om te proberen?

Vraag & AntwoordCategorie: Het vinden van de juiste maat (menstruatiecup)Kan ik een gratis proefcup ontvangen om te proberen?
menscup Medewerkers gevraagd 5 jaar geleden

Ik heb jullie website bekeken en ben enthousiast geworden. Ik vind de menstruatiecups best duur, kan ik van jullie misschien een menstruatiecup ontvangen om het eens te proberen?

1 antwoorden
menscup Medewerkers beantwoord 5 jaar geleden

Hoi, nee helaas is dat niet mogelijk. Een menstruatiecup is een duurzaam product dat meerdere keren hergebruikt kan worden. Het is ook een persoonlijk hygiëne product, een menstruatiecup die je eenmaal hebt geprobeerd, kan niet meer door iemand anders gebruikt worden. De enkele cup die wij retour krijgen wordt ook vernietigd.

Wel hebben we in onze webshop een aantal proefpakketten, met deze pakketten kun je voor een relatief lage prijs verschillende producten uitproberen.

Wie voor het eerst een menstruatiecup gaat gebruiken moet vaak even wennen. Gemiddeld duurt het ongeveer 3 menstruaties voordat je helemaal gewend bent aan het concept. Vrouwen en meiden, die dit volhouden zijn voor meer dan 95% tevreden. Mocht je na 3 menstruaties toch niet tevreden zijn neem dan contact met ons op, dan zoeken we een passende oplossing voor jou. In de meeste gevallen krijg je jouw aankoopbedrag terug of vinden we een menstruatiecup van een ander merk of maat, die beter bij je past.

We geven geven gratis en vrijblijvend advies bij aankoop en gebruik. Je kunt ons bereiken via een e-mail naar klantenservice@menstruatiecups.nl of Whatsapp naar +31(0)850041171. Als je van deze service gebruik maakt is de kans op succes groter en bovendien kunnen we dan een NIET GOED GELD TERUG garantie garanderen, tot 140 dagen na aankoop.

Maak je geen gebruik van ons advies bij aankoop, dan is de De Groene Cup III een “veilige” aankoop.  Deze menstruatiecup heeft een gemiddelde stevigheid (stugheid) en heeft een gemiddelde maat. Dit is de maat ‘M’ van De Groene Cup serie en deze ligt ongeveer tussen de grote en kleine maten van de andere merken.

De Ruby cup heeft een donatieprogramma, met jouw aankoop help je dus ook direct iemand anders die een “gratis” cup goed kan gebruiken.

Andere relevante vragen:

Je antwoord

13 + 20 =