Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?

Vraag & AntwoordCategorie: Algemene vragenWanneer heb ik mijn bestelling in huis?
menscup Medewerkers gevraagd 8 jaar geleden

Stel dat ik vandaag bij jullie bestel, wanneer kan ik mijn bestelling dan verwachten?

1 antwoorden
menscup Medewerkers beantwoord 8 jaar geleden

Bedankt voor je vraag. Onze verzenden verlopen via PostNL. Dit betekent dat bestellingen geplaatst op maandag t/m vrijdag voor 16.30 de volgende dag bezorgd worden. Bestelling geplaatst op vrijdag na 16.30 worden bezorgd op dinsdag. Lees ook: Onze verzendwijzen (tips)

Bestellingen kunnen ook bezorgd worden op een PostNL locatie. In sommige gevallen kan het dan zijn dat de bestelling 1 dag later pas op de locatie beschikbaar is.

Ochtendbezorging
Voor sommige adressen en PostNL locaties, kan tegen extra betaling, ook een ochtendbezorging (vanaf 9.00) mogelijk zijn.
NB Indien je bij het selecteren van de bezorgopties alleen nog maar kunt kiezen voor een ochtendbezorging, kun je een latere ontvangstdatum kiezen voor meer opties.

Avondbezorging
Voor meeste adressen in Nederland, kan tegen extra betaling, ook een avondbezorging (tussen 18.00 en 21.00) mogelijk zijn.

Vandaag geleverd
Alleen op werkdagen en voor 12.30 besteld. Bezorging zelfde dag tussen 18:00 en 22:30. Deze optie komt binnenkort waarschijnlijk te vervallen, omdat deze optie te duur en weinig tot niet gebruikt wordt.

Verzending naar Belgiƫ en Duitsland
Zendingen naar Belgiƫ en Duitsland kunnen er 1 a 2 dagen langer overdoen.

Je antwoord

12 + 1 =