Kan ik mijn geld terug krijgen als de menstruatiecup voor mij toch niet werkt?

Vraag & AntwoordCategorie: Algemene vragenKan ik mijn geld terug krijgen als de menstruatiecup voor mij toch niet werkt?
menscup Medewerkers gevraagd 7 jaar geleden
1 antwoorden
menscup Medewerkers beantwoord 7 jaar geleden

Als je de juist maat hebt aangeschaft en de menstruatiecup minimaal 3 cycli hebt geprobeerd geldt voor de meeste cups een NIET GOED GELD TERUG garantie. In de praktijk zijn de meeste meiden en vrouwen na 3 menstruaties vertrouwd met het principe en willen meestal niets anders meer. Het aantal menstruatiecups dat wij retour ontvangen is daarom ook bijzonder laag. Problemen met een lage (low cervix) of gekantelde baarmoeder zijn de voornaamste reden om te kiezen de cup niet meer te gebruiken of over te stappen naar een andere cup, die beter past.

Via diverse kanalen hebben wij inmiddels meer dan 15 jaar ervaring met het (online) verkopen van menstruatiecups. Meiden en vrouwen overtuigen van de voordelen is onze passie en missie, en gaat voor ons verder dan alleen het product. Voor iedereen die dat wil bieden wij gratis en vrijblijvend advies bij aanschaf en gebruik. Je kunt ons bereiken via een e-mail naar klantenservice@menstruatiecups.nl of Whatsapp naar +31(0)850041171. Als je van deze service gebruik maakt is de kans op succes groter en bovendien kunnen we dan een NIET GOED GELD TERUG garantie garanderen, tot 140 dagen na aankoop.

Je antwoord

1 + 2 =